Blog

Articole blog

PSIHOTERAPIE
Mandoc Florentina

Scenariile de viata se vindeca relational

O relatie vindecatoare este aceea in care nevoile relationale (siguranta, valorizare, acceptare, reciprocitate, auto-definire, impact, initiativa celuilalt, exprimarea iubirii) sunt recunoscute si satisfacute.

Citeste »
Uncategorized
Mandoc Florentina

Afla daca suferi de Sindromul Salvatorului

Acest chestionar te poate ajuta sa devii constient de modul sau modurile in care te afli intr-o pozitie de salvator in relatia cu alte persoane, pozitie psihologica foarte defavorabila si toxica daca nu devine constientizata si lucrata.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Vrei să te schimbi? Afla in ce stadiu esti!

Schimbarea nu este un proces liniar, nu are acelaşi ritm pentru toti, ci este mai degraba un proces cu forma de spirala si tempo-uri diferite, chiar si pentru aceeasi persoana la momente de timp diferite.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Ce este INTELIGENTA EMOTIONALA?

Inteligenta emotionala inseamna „sa ai capacitatea rara de a te enerva pe acea persoana pe care trebuie, in masura in care trebuie, la momentul potrivit, pentru motivul potivit si in modul in care trebuie”.

Citeste »
PSIHOTERAPIE
Mandoc Florentina

Terapia SCENARIULUI de viata

Scenariul de viata este un plan bazat pe decizii, luate in orice moment al dezvoltarii, la nivel inconstient,
care limiteaza abilitatea persoanei de a rezolva probleme si de a crea si mentine legaturi intime,
autentice si profunde.

Citeste »
PSIHOTERAPIE
Mandoc Florentina

Cadrul general al psihoterapiei

Psihoterapia si procesul terapeutic nu sunt usor de descris in termeni generali, pentru ca variaza in functie de psiholog / client si de problemele specifice prezentate

Citeste »
CUPLU
Mandoc Florentina

Cum sa gasesti partenerul potrivit

Persoana perfecta pentru voi este cea despre care nu aveti absolut niciun dubiu si pe care in mod sigur, absolut, din toata inima, v-o doriti pentru totdeauna in viata voastra.

Citeste »

Inscrie-te la newsletter !*

*Folosind formularul de inscriere iti dai acordul expres pentru a te inscrie pe lista mea de newsletter; in cazul in care nu doresti sa imi transmiti datele tale (nume si adresa email) poti anula inscrierea. Iti multumesc!

Politica de confidentialitate – aici / Politica de cookie – aici