Blog

Articole blog

CUPLU
Mandoc Florentina

Cum vindecam relatia prin relatie

Elementul de baza al explorarii emotionale reciproce pe care partenerii o invata in terapie este experienta interna a celuilalt – nu continutul evenimentelor sau detaliile intamplarilor.

Citeste »
MINITESTE
Mandoc Florentina

Chestionar – Cat de mult amani?

In viata, te poti feri de succes în multe feluri. Dar, daca vrei sa fii sigur, poti da o sansa amanarii. De fiecare data cand amanam pare ca ne relaxam temporar dar, de fapt, in realitate ne sabotam.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

De la Singuratate la Conectare

In viata suntem obisnuiti sa ne concentram prea mult pe schimbare. Mult prea mult. Mai bine am asculta. Mai mult. Mai atent. Mai prezent. Pe ceilalti si pe noi insine. Avem atatea sa ne spunem!

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Strategii pentru dezvoltarea increderii

Oamenii cu un grad inalt de incredere in sine se bizuie in mare masura pe propriile forte si sunt capabili sa fie stapani pe sine. Aceste persoane nu simt nevoia de conformare pentru a fi acceptati si nu depind de altii pentru a se simti bine in propria piele.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Cum recunoastem TULBURARILE EMOTIONALE

NEVROZA este acel ”ceva” care se interpune intre potential si realizarile efective ale unei persoane. Manifestarile comportamentale din aria celor nevrotice sunt foarte variate.

Citeste »

Inscrie-te la newsletter !*

*Folosind formularul de inscriere iti dai acordul expres pentru a te inscrie pe lista mea de newsletter; in cazul in care nu doresti sa imi transmiti datele tale (nume si adresa email) poti anula inscrierea. Iti multumesc!

Politica de confidentialitate – aici / Politica de cookie – aici