Blog

Articole blog

PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Cum recunoastem TULBURARILE EMOTIONALE

NEVROZA este acel ”ceva” care se interpune intre potential si realizarile efective ale unei persoane. Manifestarile comportamentale din aria celor nevrotice sunt foarte variate.

Citeste »
CUPLU
Mandoc Florentina

Convingeri toxice despre Iubire

Din generatie in generatie si puternic sustinute de mass-media se transmit la noi patru tipare de gandire – convingeri distructive si toxice care ne blocheaza cresterea, dezvoltarea si libertatea interioara.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Mituri si Adevar despre Terapie

Le intalnim foarte des – aceste mituri ii descurajeaza pe oamenii care ar putea beneficia de ajutor profesionist pentru a se simti mai bine.

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Cat ne costa Psihoterapia?

Costurile EVITARII psihologului sunt mult mai mari decat pretul orelor de terapie. Costurile acestea nu se masoara in bani, de aceea sunt mai greu de evaluat.

Citeste »
Uncategorized
Mandoc Florentina

In ce stare se afla relatia voastra?

Sunteti si acum, dupa atatia ani, la fel de indragostiti ca in prima zi? Sau rutina v-a erodat relatia?
Cum stau lucrurile in relatia ta – esti increzator sau inca te mai intrebi daca celalalt este omul potrivit pentru tine?

Citeste »
PENTRU TINE
Mandoc Florentina

Vreau sa fiu fericit

Emotiile sunt contagioase. Oamenii aflati in relatii semnificative, asa cum sunt copiii cu parintii lor, comunica puternic emotional si foarte mult pe nivelul inconstient.

Citeste »
PSIHOTERAPIE
Mandoc Florentina

EMDR în terapia DOLIULUI

Unii oameni se consideră blocati deoarece cred ca daca vor renunta la durerea lor nu il vor mai onora astfel pe cel decedat sau vor pierde conexiunea cu acesta. Acest lucru este fals. Prin prelucrare toate conexiunile emotionale raman, mai putin durerea. Exact acest lucru si l-ar dori cu siguranta persoana iubita.

Citeste »

Inscrie-te la newsletter !*

*Folosind formularul de inscriere iti dai acordul expres pentru a te inscrie pe lista mea de newsletter; in cazul in care nu doresti sa imi transmiti datele tale (nume si adresa email) poti anula inscrierea. Iti multumesc!

Politica de confidentialitate – aici / Politica de cookie – aici