Workshop ETICA Relationala

Etica relationala in psihoterapia integrativa

Program formare profesionala continua, cu caracter unic, de durata redusa, organizat de furnizorul de formare profesionala MANDOC FLORENTINA ISABELLA – Cabinet Individual de psihologie.

Credite profesionale alocate: 4 – conform aviz CPR 39/20.01.2022

12 februarie 2022, Zoom, 9.00-13.00

Cost: 180 RON

UPDATE: inscrierile pentru acest workshop s-au inchis.

Descriere: vom alterna prezentarile teortice cu discutii libere pe notiunile prezentate si exemple din cazuistica proprie si a participantilor (interactiv). Notiunile teoretice – 2 sectiuni: 1) Prezentarea primelor 6 concepte de baza (cf. Thompson) – autonomie, loialitate, dreptate, a face bine, a nu face rau, interesul personal; 2) Abordarea relationala in etica (cf. Finlay) – etica relationala in relatia terapeutica – spatiul terapeutic, gestionarea granitelor, etica in procesele de continere si sustinere, etica incheierilor.

Cont plata taxa de inscriere: CIP Mandoc Florentina RO27OTPV270000602711RO01, deschis la OTP Bank Romania SA.

La plata specificati numele participantului si codul workshopului: 39.

La mesajul de inscriere – in pagina de Contact, pe acest site – mentionati CUI (pentru factura), cod personal din Registrul psihologilor (pentru diploma) si acceptul pentru politica de anulare – conform informatiilor de mai jos.

Inscrierea este finalizata dupa ce se primesc atat plata cat si mesajul cu datele de inscriere. La acest pas va confirm inscrierea sau solicit alte date, in caz ca este nevoie.

Politica de anulare: Anularea inscrierii se poate face cu minim 7 zile calendaristice inaintea fiecarui curs. Vezi Cursuri credite CPR 2022  https://youareok.ro/cursuri-credite-cpr-2022/

Dupa acest interval anularea nu mai este posibila, taxa de participare nu se mai poate returna, dar se poate transfera suma pentru unul dintre cursurile ramase dintre celelalte 3 anuntate pentru 2022 (aceasta optiune de transfer nu este valabila pentru ultimul curs). Pentru cursul anulat rambursarea taxei se face in termen de 7 zile dupa data programata a cursului. La a doua anulare, inainte cu min. 7 zile, rambusarea este de 50% din taxa. Sunt posibile maxim 2 anulari cu rambursare (prima integral, a doua 50%).

Inscrierea la fiecare curs se poate face pana in ultima zi de miercuri dinaintea cursului (nu este posibila inscrierea “pe ultima suta de metri”).

Fiecare curs are o bibliografie specifica din care se vor lua toate referintele necesare unei bune asimilari si integrari a notiunilor prezentate si discutate.

Cursurile nu se inregistreaza si nu vor fi disponibile ulterior.

Ce urmeaza ?

Daca v-a placut ce ati citit in acest articol, va astept sa ma contactati folosind pagina de contact aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.