Dezvoltare profesionala INTEGRATIVA

Dezvoltare profesionala INTEGRATIVA - 6 cursuri / 4 credite fiecare, avizate CPR

(cf. avizelor nr. R1566, R1567, R1568, R1569, R1570 din 22.10.2020 si nr. 1762 din 19.11.2020)

Workshop 1 – INTRODUCERE in psihoterapia integrativa Erskine.

Workshop 2 – Actualitate si cercetare in psihoterapia integrativa Erskine.

Workshop 3 – Perspectiva DEZVOLTARII in psihoterapia integrativa Erskine.

Workshop 4 – Psihoterapia integrativă a STARILOR EULUI.

Workshop 5 – Dilema NARCISICA – abordare integrativa.

Workshop 6 – Psihoterapia procesului SCHIZOID – conceptualizare si metode integrative.

Fiecare workshop are:

– o durata de 4 ore si

– cost de 150 Ron.

Se desfasoara Online, prin zoom.

Inscrierea se poate face la unul sau mai multe dintre cursuri, oricare, in functie de interes, dupa achitarea taxei corespunzatoare numarului de workshopuri dorite. Cursurile sunt construite independent.

Numarul de participanti este limitat.

Descrierea, pe scurt, a workshopurilor:

Workshop 1 - INTRODUCERE in psihoterapia integrativa Erskine

22,05,2021 – ora 10.00

Prezentarea conceptelor de baza ale Psihoterapiei Integrative model Erskine (IP): 1 – principiile filosofice de baza; 2 – cele 8 puncte esentiale in IP (harta conceptuala); 3 – nevoile relationale conceptualizate in IP; 4 – perspectiva dezvoltarii; 5 – sistemul de scenariu; 6 – cheia metodelor relationale. Discutii libere pe notiunile prezentate, exemple din cazuistică.

COD R1566 – Nota: inscrierile pentru acest workshop s-au inchis.

Workshop 2 - Actualitate si cercetare in psihoterapia integrativa Erskine

25,06,2021 – ora 18.00

Prezentare: Scala de satisfactie a Nevoilor Relationale (dezvoltare si validare; validarea versiunii cehe; validarea versiunii turce). Itemi si dimensiuni, subscale si corelatii. Prezentare: „Eficienta si schimbare in Procesul psihoterapiei Integrative” – rezumat teza de doctorat Karmen Urska Modic coordonata de Gregor Zvelc, univ. Liubliana, 2019. Analiza studiu cantitativ si calitativ. Integrare conceptuala si aplicarea practica a conceptelor prezentate.

COD 1762 – Nota: inscrierile pentru acest workshop s-au inchis.

Workshop 3 - Perspectiva DEZVOLTARII in psihoterapia integrativa Erskine

23,07,2021 – ora 18.00

Prezentarea aspectelor teoretice principale referitoare la dezvoltare care influenteaza abordarea terapeutica integrativa: Erikson, Bowlby, Piaget, Winnicott, Fraiberg, Stern, Mahler; Ciclurile dezvoltarii conform lui Erikson si Piaget: abordare conceptuala, integrare si metodele terapeutice specifice fiecaruia dintre acestea. Discutii libere pe notiunile prezentate, exemple din cazuistică.

COD R1567 – Nota: inscrierile pentru acest workshop s-au inchis.

Workshop 4 - Psihoterapia integrativă a STARILOR EULUI

24,09,2021 – ora 18.00

Prezentarea conceptului de stari ale eului si modelele terapeutice specifice diferitelor abordari, conform bibliografie. Diferentierea intre modelul psihodinamic si cel comportamental (Berne) cu accent pe interventiile terapeutice integrative specifice modelului psihodinamic. Corelatii intre starile eului – traume. Discutii cu participantii – Evidentierea modelelor terapeutice prezentate in conceptualizarea cazului cu accent asupra persepectivei integrative. Analiza interventiilor terapeutice prezentate si discutii referitoare la modalitati alternative de interventie propuse de participanti, in lumina teoriilor abordate. Discutii libere pe notiunile prezentate.

COD R1568 – Nota: inscrierile pentru acest workshop s-au inchis.

Workshop 5 - Dilema NARCISICA - abordare integrativa

22,10,2021 – ora 18.00

Prezentarea conceptelor de baza: caracteristicile si dinamica personalitatii narcisice; diferentierea intre stil, tipar si tulburare; narcisistul ascuns (closet narcissist); Etiologie; Functii psihologice; Psihoterapie. Discutii libere pe notiunile prezentate, exemple din cazuistică.

COD R1569

Workshop 6 - Psihoterapia procesului SCHIZOID - conceptualizare si metode integrative

26,11,2021 – ora 18.00

Prezentare teoretica a procesului schizoid: dinamica interna, aparari specifice, tipare comportamentale si stil interpersonal. Principii terapeutice de lucru. Retragerea relationala si acordarea terapeutului la tacere: metodele integrative cu accent pe conceptul principal propus – sinele vital si vulnerabil, specific procesului schizoid. Integrare conceptuala si aplicare practica a conceptelor prezentate. Discutii cu participantii – Analiza cazului.

COD R1570

Cont plata taxa de inscriere:

CIP Mandoc Florentina RO27OTPV270000602711RO01, deschis la OTP Bank Romania SA.

La plata specificati numele participantului si codul aferent pentru fiecare workshop la care va inscrieti.

La mesajul de inscriere – in pagina de Contact, pe acest site – mentionati CUI (pentru factura), cod personal din Registrul psihologilor (pentru diploma) si acceptul pentru politica de anulare – conform informatiilor de mai jos.

Inscrierea este finalizata dupa ce se primesc atat plata cat si mesajul cu datele de inscriere.

La acest pas va confirm inscrierea sau solicit alte date, in caz ca este nevoie.

Politica de anulare: Anularea inscrierii se poate face cu minim 7 zile calendaristice inaintea fiecarui curs. Dupa acest interval anularea nu mai este posibila, taxa de participare nu se mai poate returna, dar se poate transfera suma pentru unul dintre cursurile ramase dintre cele 6 anuntate (aceasta optiune de transfer nu este valabila pentru ultimul curs). Pentru cursul anulat rambursarea taxei se face in termen de 7 zile dupa data programata a cursului. La a doua anulare, inainte cu min. 7 zile, rambusarea este de 50% din taxa. Sunt posibile maxim 2 anulari cu rambursare (prima integral, a doua 50%).

Inscrierea la fiecare curs se poate face pana in ultima zi de miercuri dinaintea cursului (nu este posibila inscrierea “pe ultima suta de metri”).

Fiecare curs are o bibliografie specifica din care se vor lua toate referintele necesare unei bune asimilari si integrari a notiunilor prezentate si discutate.

Cursurile nu se inregistreaza si nu vor fi disponibile ulterior.

Ce urmeaza ?

Daca v-a placut ce ati citit in acest articol, va astept sa ma contactati folosind pagina de contact aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.